Ovo su najbolji doktori za filere u Slavoniji

Nakon zagrebačkih i splitskih virtuoza, na red su napokon stigli i stručnjaci za aplikaciju dermalnih filera iz Slavonije.

S obzirom na to da se velik broj naših čitateljica nalazi upravo u istočnim hrvatskim županijama, odlučili smo „pretresti“ slavonske ordinacije estetske medicine, dermatologije i plastične kirurgije, kako bismo izdvojili nekoliko vrsnih stručnjaka kojima se s punim povjerenjem možete „prepustiti u ruke“.

Kome se prepustiti u ruke?

Dermalni su fileri bez konkurencije postali najveći uspjeh neinvazivne estetske medicine u svijetu, a broj poznatih i nepoznatih dama koje su njihovim učincima oduševljene broji se u milijunima. Procjenjuje se kako se broj izvedenih tretmana u svijetu udvostručio u posljednjih 5 godina, a sudeći po trendovima – taj će broj samo rasti.

Najčešći materijal korišten u dermalnim filerima je pročišćena hijaluronska kiselina, koja se i inače nalazi  našoj koži, no u posljednje vrijeme pojavljuje se sve veći broj filera čiji sastojci imaju za cilj potaknuti remodeliranje prirodnog kolagena, poput kalcijevog hidroksiapatita.

U svakom slučaju, aplikacija dermalnih  stalnom je porastu, baš kao i broj liječnika koji su se za ovu vrstu tretmana odlučili educirati – a takvih nam u Hrvatskoj zaista ne manjka.

OVDJE provjerite koji su najbolji fileri za usne u Hrvatskoj.

Eksperti čije vještine izazivaju divljenje

Iako brojne dame zbog svog omiljenog liječnika, čijim s radovima oduševljene, često „potegne“ i na drugi kraj države, činjenica je kako se u svakoj hrvatskoj regiji mogu pronaći eksperti svjetskog glasa, čije vještine i iskustvo izazivaju golemo poštovanje.

Ipak, danas je na redu Slavonija – koji su liječnici zaslužili titule najvećih stručnjaka za aplikaciju dermalnih filera?

Doc. dr. sc. Aleksandar Milenović

Jedan od najiskusnijih i najcjenjenijih domaćih plastičnih kirurga, doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, u Hrvatskoj je poznat po kompleksnim makeoverima, impresivnim rezultatima plastičnih operacija, ali i po bogatom iskustvu  aplikaciji dermalnih filera.

dr. Aleksandar Milenović

S obzirom na to da ovaj maksilofacijalni kirurg te plastični kirurg glave i vrata radi kao voditelj Odjela kirurgije tumora glave i vrata Klinike za tumore KBC Sestre milosrdnice i voditelj Odjela za estetsku kirurgiju zagrebačke Poliklinike Kustec te kao docent na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, uvršten je i na popis najboljih zagrebačkih liječnika za filere. No, s obzirom na to da je dugogodišnji suradnik osječke poliklinike Lege Artis, nikako ga ne možemo zaobići niti na popisu top stručnjaka za filere u Slavoniji. Poznat po suptilnim, prirodnim rezultatima, ovaj je kirurg zasluženo jedan od najvećih domaćih stručnjaka za estetsku medicinu i kirurgiju, a u njegove ste se makeovere već nekoliko puta imali prilike uvjeriti i na našem portalu.

Dr. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić

Iz osječke poliklinike Lege Artis dolazi nam još jedna vrsna stručnjakinja besprijekorne reputacije. Dr. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić, odmah nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, započinje vrlo zahtjevnu specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine.

U hrvatskoj je javnosti postala zapažena još kao specijalizantica kada je djelovala kao ratni liječnik u KB Osijek te nakon toga kao pripadnica pratećih mobilnih kirurških ekipa Specijalne policije diljem Hrvatske. Nakon završene specijalizacije, nastavila je poslijediplomski studij iz intenzivne medicine te iz hiperbarične medicine, pri čemu je uvela u rad prvu barokomoru u KB Osijek. Ako mislite da profesionalnoj edukaciju tu došao kraj, vrate se – ova je vrsna liječnica 2011. upisala i studij poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, nakon čega je ostvarila dugogodišnju želju i sa suprugom otvorila obiteljsku polikliniku za kirurgiju – danas uglednu polikliniku Lege Artis.

Za sebe ova liječnica tvrdi kako jako voli ljude, što potvrđuju stotine zadovoljnih pacijenata koji iz njene ordinacije ne izlaze samo pomlađeni, već i nasmijani.

Dr. Ana Štanfel

Nedavno smo pisali o vrsnoj liječnici u čiju ordinaciju po svoju dozu pomlađivanja dolaze dame iz čitave Hrvatske, a riječ je o dr. Ani Štanfel. Ova opća i abdominalna kirurginja živi i radi na tri adrese – Zagreb, Vinkovci i Dublin, a na listi najboljih liječnika za filere u Slavoniji svrstava se zbog iznimne liste vjernih klijentica u Privatnoj ordinaciji dr. Ivanka Štanfel u Vinkovcima.

U estetsku se medicinu zaljubila prije gotovo 10 godina, a godine rada i edukacije dokaz su kako strast u kombinaciji s posvećenošću i trudom baš uvijek urode plodom. Svrstana je na gotovo sve liste najboljih estetskih liječnika za tretmane filerima, a u njenu vinkovačku ordinaciju dolaze dame iz čitave Hrvatske. Iako u arhivi ima brojne makeovere lica filerima, najpoznatija je po fenomenalnim rezultatima popunjavanja usana s iznimno prirodnim efektom.

Pročitajte i: Tko su zagrebački top liječnici za filere?

Prim. dr. sc. Marinela Rosso

Još jedna dama na današnjoj listi je prim. dr. sc. Marinela Rosso, specijalistica otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata i subspecijalistica plastične kirurgije glave i vrata iz osječke Poliklinike Rosso.

Nakon dugogodišnjeg obnašanja funkcije pročelnice Kliničkog odjela za kirurgiju glave i vrata, plastično-rekonstruktivnu i opću ORL kirurgiju, posvećuje se radu s pacijentima u privatnoj Poliklinici Rosso u centru Osijeka, u kojoj – između ostaloga – stječe status jedne od najboljih stručnjakinja za aplikaciju filera u Slavoniji.

Tijekom posljednja dva desetljeća ova je vrsna liječnica sudjelovala na brojnim seminarima, kongresima i tečajevima iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata, onkološke kirurgije glave i vrata, rehabilitacije onkoloških bolesnika te otorinolaringologije, a stručno se usavršavala u Hrvatskoj, Europi i SAD-u.

Dr. med. dent. Sandra Petrović Čes

Osječki Dental centar Čes još je jedno mjesto na koje pacijenti, osim radi dentalnog zdravlja, rado svraćaju i po dozu mladolikosti, a sve zahvaljujući dr. med. dent. Sandri Petrović Čes.

Nakon završenih brojnih edukacija iz područja anti-ageinga i estetskih tretmana u području lica, danas je jedno od vodećih imena u području neinvazivnih anti-ageing tretmana u Slavoniji. Dokaz njene iznimne stručnosti i posvećenosti pacijentima je i činjenica da se redovno nalazi na listama najboljih liječnika na portalu Najdoktor.com, koji vrlo često pacijentima služi kao jedna od glavnih referenca pri odabiru liječnika kojem će pokloniti povjerenje.

Ljubiteljice estetike iz Slavonije više ne moraju „prevaliti“ silne kilometre kako bi pronašle izvrsnog stručnjaka za aplikaciju hijaluronskih filera – ova je iskusna liječnica zasluženo na top listi anti-age eksperata.

Prim.dr.sc. Darko Jurišić

Sljedeći na našoj listi je prim. dr. sc. Darko Jurišić iz Poliklinike Kirurgija i estetika u Slavonskom brodu. Ovaj iskusni kirurg specijalist je opće te subspecijalist plastične kirurgije, a osim za kompleksne kirurške zahvate iz područja plastične, vaskularne, opće i dječje kirurgije, profilirao se i kao vrsni stručnjak za aplikaciju dermalnih filera, to dokazuju brojne pacijentice koje mu dolaze ne samo iz Slavonije, već i iz drugih hrvatskih regija.

Niz estetskih tretmana poput popunjavanja bora, povećanja usana i pomlađivanja kože skinboosterima, samo su dio ponude estetskih usluga u kojima ovaj liječnik briljira.

Autor je i koautor brojnih znanstvenih radova objavljenih  međunarodnim časopisima te je voditelj međunarodnih tečajeva iz područja kirurgije, a dugogodišnja edukacija u hrvatskih i inozemnim klinikama donijela mu je ugled i izvan granica Hrvatske. Član je brojnih stručnih društava i organizacija te je član Upravnog odbora Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju (HDPREK).

Dr.sc. Damir Sauerborn

Iz iste nam poliklinike – slavonskobrodske Poliklinike Kirurgija i estetika dolazi i sljedeći stručnjak – dr. sc. Damir Sauerborn. Riječ je o specijalistu maksilofacijalne kirurgije i subspecijalistu plastične kirurgije glave i vrata, koji već godinama slovi i za jednog od najvećih anti-age stručnjaka u ovom dijelu Hrvatske.

Članstvo u brojim profesionalnim udruženjima, kontinuirano educiranje na domaćim i stranim tečajevima iz područja kirurgije glave i vrata te iz područja plastične i estetske kirurgije lica, kao i aktivno sudjelovanje u ulozi predavača na domaćim i stranim kongresima donijelo mu je ugled među kolegama, ali i pacijentima.

OVDJE pročitajte tko su najbolji liječnici za filere u Dalmaciji.

Prim.dr Dario Šoš

Sljedeći stručnjak na današnjoj listi je prim. dr. Dario Šoš, plastični kirurg glave i vrata iz osječke Poliklinike Šoš, poliklinike za estetsku kirurgiju i otorinolaringologiju.

S više od 20 godina iskustva u polju estetskih operacija i tretmana, ovaj je liječnik jedno od najistaknutijih imena kad je anti-ageing medicina u pitanju. Osim Osječanki, u njegovoj se ordinaciji često mogu sresti i dame iz ostalih dijelova Hrvatske koje s povjerenje poklonile ovom vrsnom stručnjaku.

Osim što se profilirao kao jedan od najvećih stručnjaka za aplikaciju dermalnih filera u Slavoniji, prim. dr. Dario Šoš jedan je od najistaknutijih eksperata za estetske operacije nosa i ušiju s više od 20 godina iskustva u estetskim zahvatima, a brojne pohvale zadovoljnih pacijenata samo potvrđuju činjenicu da s ovim liječnikom ne možete pogriješiti.

Dr. med. dent. Valerija Šimić

Kad je anti-age medicina u pitanju, nikako ne možemo zaobići dr. med. dent. Valeriju Šimić, vlasnicu privatne Ordinacije dentalne medicine Valerija Šimić u Našicama.

Iznimno bogato iskustvo u primjeni dermalnih filera svrstava je među najveće stručnjake u Slavoniji, a u privatnoj ordinaciji dentalne medicine osim stomatoloških zahvata, svojim pacijentima pruža brojne zahvate estetske i anti-age medicine.

Redovito pohađa kongrese estetske i anti-age medicine u Hrvatskoj i inozemstvu te je uspješno završila brojne poslijediplomske edukacije i usavršavanja iz područja estetske i anti-age medicine. Ova je vrsna stručnjakinja ovlašteni edukator za izvođenje brojnih aparativnih estetskih tretmana lica i tijela.

Dr. Dario Lizatović

Sudeći po zadovoljstvu pacijenata, mjesto na ovoj listi svakako zaslužuje i dr. Dario Lizatović, specijalist opće i plastične kirurgije iz KBC-a Osijek. Smatra se jednim od najvećih stručnjaka za rekonstrukciju dojke na ovim područjima, no njegova je ekspertiza u području estetskih zahvata i tretmana jednako zapažena.

Među pacijentima slovi kao jedan od najboljih stručnjaka za aplikaciju dermalnih filera u Slavoniji, zbog čega danas na neinvazivne anti-age tretmane ovom liječniku dolaze i dame iz drugih dijelova Hrvatske.

Pročitajte još i ...