Hit proizvod po mjeri 40-ih i 50-ih

Kada bi bore bile jedini problem, većina žena mnogo bi se teže odlučivala na neinvazivne anti-age tretmane. Od poneke sitne bore, veći su problem sve ostale pojave koje naše lice pogađaju s godinama – sivkast ten, opuštena koža, nedostatak sjaja, gruba tekstura i gubitak kontura. Iako svaki od tih znakova starenja zasebno neće bitno narušiti estetiku lica, njihova istovremena pojava licu će dati bitno stariji, umorniji izgled i potpuno nam oduzeti mladenačku svježinu.

© PHOTO / LE PARISIEN / FREDERIC DUGIT 20/03 L'actrice italienne Monica Bellucci sera la maîtresse des cérémonies d'ouverture et de clôture du 70e Festival de Cannes (17-28 mai), fonction qu'elle a déjà occupée en 2003, a annoncé aujourd'hui Canal+. ARCHIVES the Italian actress Monica Bellucci will be the 2017 Cannes film festival 'Mistress' of ceremonies FILES Spectacle Palais des festival (Cannes 06): 67e festival de Cannes Photo: photocall du film LE MERAVIGLIE (Italie) [En Compétition], En présence de Des actrices, Monica BELLUCCI (Italie),, Image: 325928589, License: Rights-managed, Restrictions: OK POUR DIFFUSION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

Najmoćniji sastojak korišten u pomlađivanju i revitalizaciji kože je hijaluronska kiselina, koju naša koža i prirodno sadrži, a odgovorna je za hidratizaciju, punoću i čvrstoću kože.

Skinbooster, mezoterapija i filer u jednom proizvodu

Upravo se hijaluronska kiselina smatra jednom od osnovnih komponentni naše kože, a njena je najveća vrijednost vezanje vode – i preko 1000 puta svoje težine. Poznato je kako njen udio s godinama pada, što nosi drastičan gubitak vlažnosti, glatke teksture i punoće kože. Ne zaboravimo na još jednu ključnu funkciju ove moćne molekule – hranjenje i hidratacija kolagena, polipeptida koji koži daje čvrstoću i strukturu, a funkcionirati može samo u dobro hidratiziranom okruženju.

Iz tog se razloga vraćanje hijaluronske kiseline direktno u kožu smatra jednim od najboljih načina za pomlađivanje kože lica, a niti jedan proizvod neće je unijeti toliko duboko u slojeve kože kao tretman koji će je integrirati direktno na željena mjesta u koži.

Profhilo tretman jedinstven je na tržištu, jer licu uopće ne dodaje volumen, već pomoću aplikacije hijaluronske kiseline u pomno odabrane točke postiže efekt liftinga, revitalizacije i pomlađivanja kompletnog lica. 

Pomlađivanje bez dodavanja volumena

Hijaluronski fileri već su godinama zlatni standard anti-age medicine, a njima je moguće djelovati na gotovo sve znakove starenja. Zašto se Profhilo tretman smatra potpuno različitim od svih dosadašnjih filera i skinboostera?

Riječ je o tretmanu koji neće licu dodati volumen niti izmijeniti crte lica, on će jednostavno nahraniti kožu i vratiti joj vlagu i elastičnost, što će za posljedicu imati prirodni učinak podizanja i pomlađivanja kože. Korištenjem hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase, ovaj će tretman istovremeno hidratizirati i djelovati kao potpora dubljim strukturama kože.

Mark Wright attends the 2018 Film Independent Spirit Awards NON-EXCLUSIVE Mar 03, 2018. 03 Mar 2018, Image: 364962378, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Inovativni pristup zasniva se na konceptu Hydrolift® Action, što bismo mogli prevesti kao „hidrolifting“, koji vraćanjem tonusa i elastičnosti, kao i vlage duboko u kožu, djeluje poput mehaničkog liftinga, bez popunjavanja bora dodavanjem volumena. Da je riječ o tretmanu koji predstavlja pravo otkriće u anti-age njezi lica, slažu se i dermatolozi.

„Profhilo se razlikuje od svih do sada poznatih preparata jer djeluje na principu hidroliftinga, a pozitivno djeluje na kožu u nekoliko aspekata. Preparat se postupno integrira i ravnomjerno raspoređuje u koži, pri čemu potiče fibroblaste na lučenje novog veziva, dugotrajno smanjujući vidljivost bora i pružajući blagi lifting efekt“, otkrila nam je Tanja Vrčićdr. med., spec. dermatovenerologije iz zagrebačke Poliklinike Hilarus.

Hidratacija i lifting cijelog lica u samo 5 odabranih točaka

Kako je moguće aplikacijom preparata u samo nekoliko točaka djelovati na dublje strukture i čitavom licu pružiti efekt podizanja i vraćanja tonusa?

„Posebnost Profhilo tretmana je i jedinstven način aplikacije – preparat se, naime, injicira BAP tehnikom (Bio Aesthetic Points), pri čemu se na svakoj strani lica definira 5 pomno odabranih točaka, a tijekom tretmana izvede se ukupno 10 uboda, sveukupno aplicirajući 2ml Profhilo preparata”, objašnjava dr. Vrčić.

Prije i poslije. Izvor: službena fotografija

Na ovaj se način preparat aplicira upravo tamo gdje je koži najpotrebniji i gdje će najbolje stimulirati proizvodnju kolagena i elastina, kako bi efekt pomlađivanja bio potpuno prirodan i skladan.

Popravljena tekstura, sjaj i smanjene bore već za 4 tjedna

Za idealne rezultate, tretman je potrebno napraviti dva puta u razmaku od mjesec dana, pri čemu je njegov učinak dugotrajan – kroz nekoliko tjedana vidljivost bora postupno će se smanjiti, dok se lifting efekt potpuno razvija mjesec dana nakon drugog tretmana.

Prije i poslije nakon 4 i 8 tjedana. Izvor: službena fotografija

“Zbog korištenja hijaluronske kiseline visoke i niske mase, dolazi do njenog sporog otpuštanja i polaganog raspoređivanja pod kožom, pri čemu čitavo vrijeme stimulira kolagen i elastin, rezultirajući glađim, blistavijim i svježijim tenom te manje vidljivim borama”, otkriva zagrebačka liječnica.

Prije i poslije. Izvor: službena fotografija

Ne otkriva samo lice godine

S obzirom na to da ne stvara dodatni volumen, Profhilo je idealan i za tretiranje vrlo zahtjevnih područja koja pokazuju izražene znakove starenja, poput vrata, dekoltea i ruku, jer je upravo tim dijelovima tijela potrebna vlaga i elastičnost, a ne povećanje volumena.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07: Courtney Cox (L) and Jennifer Aniston arrive at the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute To George Clooney at the Dolby Theatre on June 7, 2018 in Hollywood, California. © Joe Sutter, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Izvrsne rezultate pokazuje i u kombinaciji s drugim tretmanima, poput mezoterapije, jer će dubinskom hidratacijom omogućiti koži još bolje iskorištavanje hranjivih sastojaka, rezultirajući potpunijom obnovom kože.

Pročitajte još i ...