Pomlađivanje pod tušem? Da, uz ove anti-age gelove za tuširanje

Navikli smo već na svu silu anti-age preparata koje nam nudi kozmetička industrija. Toneri, čistači, fluidi, serumi, kreme, kapsule, boosteri…Ponekad na lice nanosimo i nekoliko slojeva njegujućih i pomlađujućih preparata. No, jeste li znali da se pomlađivati možemo i pod tušem?

Naime, anti-age doista ne poznaje granice. Tako je danas, zahvaljujući najnovijim formulacijama, dovoljno svega nekoliko minuta za savršenu kožu tijela. Uđete pod tuš, nanesete jedan od anti-age gelova za tuširanje i dopustite mu da svojim dragocjenim pomlađujućim aktivnim sastojcima djeluju na stanice vaše kože.

U nastavku donosimo nekoliko anti-age gelova za tuširanje uz koje će pojam osobne higijene doći na neku sasvim drugu razinu, a vaša će koža, iz dana u dan postati sve zaglađenija i napetija.

 

Augustinus Bader The Body Cleanser


The Body Cleanser, , large, image1
Ovaj jedinstveni gel za tuširanje donosi poznatu tehnologiju TFC8 koja potiče obnovu stanica. To je prvi put da je ova tehnologija primijenjena u gel za higijenu tijela, jer, smatraju u poznatom brendu, njega kože nije rezervirana samo za lice. Čitavo tijelo osjetljivo je na štetne vanjske faktore. Upotrebom ovog gela, s epiderme nježno uklanjamo nečistoće, bez narušavanja hidrolipidnog filma. A upravo to mijenja sve! Kožne stanice nisu traumatizirane i ne trpe preuranjeno sterenje.

Chanel Coco Mademoiselle Gel Moussant pour la douche

 

Osim što će vašu kožu namirisati predivnim notama omiljenog parfema Coco Mademoiselle, ovaj nježni gel za tuširanje nježno će očistiti kožu, a pritom je neće isušiti ni nadražiti. Priuštite si pravi luksuz pod tušem, a vaša će vam koža biti zahvalna.

 

Dr. Barbara Sturm Body Wash

Ovaj nježni body wash nježno čisti kožu, a da pritom s nje ne uklanja prirodna ulja ni vlagu. Njegova nježna formula je bez mirisa i boje te sadrži biljne tenside i glikolipide; prirodne biomolekule koje donose laganu pjenušavost koja čisti bez isušivanja. Hijaluronska kiselina i prštavi ekstrakt kruške donose intenzivnu hidrataciju i smiruju kožu, dok ekstrakt slatkog badema i bademovo ulje hrane i vlaže kožu. Gel također sadrži ekstrakt purslana, moćni anti-age sastojak koji ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti kožnih membrana od slobodnih radikala.

Pročitajte još i ...