SEPAI – kozmetika koja vraća biološki sat unatrag

U Zagrebu je predstavljena vrhunska clean beauty kozmetika s moćnim sastojcima koja vraća biološki sat unatrag – SEPAI.  Riječ je o inovativnom kozmetičkom brendu iz Barcelone koji je već osvojio svijet, a već je neko vrijeme prisutan i na Hrvatskom tržištu kroz tvrtku Epilderm iz Zagreba koja je najavila osnaživanje i širenje ponude putem svog web shopa, ali i kroz suradnju sa specijaliziranim kozmetičkim salonima i wellness centrima.

Clean beauty filozofija

SEPAI je odbacio sve ono negativno što kozmetiku može učiniti štetnom te dokazao da je došlo novo vrijeme kozmetike koja nudi ono najbolje za kožu, bez kompromisa. Ne obećava da koža neće ostariti, ali nudi koži pametno starenje, i vraća biološki sat unatrag.

U čemu je tajna? Zapravo je nema, već je odgovor leži u odličnom spoju prirode i tehnologije čiji su rezultati proizvodi poput seruma, krema, eliksira, maski za lice, boostera itd. SEPAI kozmetika ne sadrži parabene, silikone, sulfate, ftalate, izotiazolinone, etoksilirane tvari, formaldehide i ostale toksine kao nii mineralna ulja poput vazelina, parafina, PEGS-a. Osim toga, ova je kozmetika veganska, odnosno ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nosi oznaku The Butterfly Mark koju dodjeljuje kompanija POSITIVE LUXURY kao i naziv Brand to Trust, a ima i oznaku cruelty-free što znači da nije testirana na životinjama te posjeduje PETA certifikat.

Personaliziran pristup njezi kože kroz ‘boostere’

Posebnost ovog branda je da korisnicima omogućuje da sami stvore proizvod idealan za potrebe svoje kože. Naime, važan dio ponude su ‘boosteri’ tj. pojačivači uz koje se kombinira dnevna rutina njege i kreira se personalizirani koktel sastojaka.

Kozmetika SEPAI u Hrvatskoj je dostupna putem web shopa tvrtke Epilderm  te u njihovom kozmetičkom salonu u Zagrebu. 

Pročitajte još i ...