Estetski zahvati Susan Sarandon

©AXELLE/BAUER-GRIFFIN.COM Los Angeles Premiere of "Cloud Atlas". Grauman's Chinese, Hollywood, CA. October 24, 2012. Job: 121024A1. www.bauergriffin.com www.bauergriffinonline.com Pictured: Susan Sarandon.

Susan Sarandon za časopis People izjavila je da nije uvijek lako dobiti dobru ulogu: „Imala sam svoja razočaranja. Teško je biti starija žena u ovoj industriji ako niste alkoholičar, narkoman ili ogorčena žena. No s tim se morate pomiriti ili izaći iz ove profesije.“

Čak i prije nego što je navršila 40 godina, rekli su joj da više nije seksi: „John Cassavetes mi je rekao da ne budem majka jer više neću biti seksi. Mislim da sam se na to samo nasmijala“, otkrila je.

Danas se brojnim sjajnim glumicama sve češće daju uloge baka. Konkurencija je velika, a izgledati mlado nikada nije bilo toliko važno, ali i popularno kao danas. Upravo se zato i Susan pobrinula da izgleda mlađe. Kada je riječ o plastičnoj kirurgiji, priznala je da se podvrgnula liposukciji podbratka i blefaroplastici (korekcija kapaka).

Iako je prije nekoliko godina izjavila da razmišlja o botoxu i da bi otišla na tretmane botoxom kada liječnici ne bi toliko pretjerivali, čini se da je u međuvremenu ipak dala šansu botoxu, ali i dermalnim filerima jer na njezinom licu nema ni naznake da je napunila 70 godina. Iako je priznala kojim se dvjema plastičnim operacijama podvrgnula, neki smatraju da je uz to i povećala grudi.

Pročitajte još i ...