Novi parfem Annie Bing mirisna je simfonija za neovisne i ženstvene dame

Ljubiteljice vrhunskih parfema ove su godine imale mnogo razloga za veselje, a jedan od njih je lansiranje mirisa Pure Noir, drugog parfema poznate dizajnerice Annie Bing. 

U njezine jednostavne i nosive modne kombinacije zaljubljene su žene širom svijeta, pa je logičan korak bio napraviti mirisnu ekstenziju. Prvi parfem Savage Rose kreirala je 2017., a sada predstavlja novi miris za, kako kaže, jake, neovisne i ženstvene žene. Otkrivamo vam kako je sve počelo i kamo će vas ovaj drvenasto-začinski miris odvesti!

Annie Bing, izvor: Instagram

U modni svijet ušla je kao 15-godišnjakinja, a bilo joj je 28 kada je iz losanđeleške garaže pokrenula vlastiti modni brend. Dizajnirala je deset odjevnih komada i pozvala ‘ekipu’ da dođe pogledati… Danas Anine Bing ima gotovo milijun followera na Instagramu, istoimenu modnu marku, liniju odjeće za djecu i, od 2017., parfem Savage Rose.

Izvor foto: Instagram

Naravno, ova globalno uspješna Dankinja s američkom adresom ide dalje. Tako je u listopadu predstavila novi miris – Pure Noir. Premošćujući jaz između mekoće i snage, Anine govori o životnoj energiji, o tome kamo ju je odvela i kamo, u konačnici, želi odvesti sve poklonice svojih mirisa.

Izvor: Instagram

U cijelosti prenosimo intervju iz Voguea.

Što ste naučili iz svog prvog mirisa, a pomoglo vam je u kreiranju Pure Noira? 

– Volim razmišljati o dualnosti kod žena – kako imamo toliko različitih strana. To mi je bila inspiracija kada sam 2017. lansirala svoj prvi miris, Savage Rose. Željela sam da taj debitantski miris zaista dočara bit Anine Bing žene, ali i djevojke, sa svim njihovim slojevitostima. Na neki način, miris je esencija romantike i raste iz djevojke u ženu, zaljubljujući se u njezinu ‘mušku’ i ‘žensku’ stranu i učeći je kako istodobno biti nježan i jak. Lansirat ću Pure Noir kao miris i svijeću, jer sam iz primjera Savage Rose doznala kako naši kupci žele imati miris za sebe i za svoj dom.

Jeste li imali razrađen koncept ili vas je u kreiranju mirisa inspirirala određena nota? 

Prošle su tri godine otkako je lansiran Savage Rose i osjetila sam kako je vrijeme vratiti se na početak i reevaluirati Anine Bing ženu – kako je rasla, kako je rastao brend te stvoriti novi miris koji će to ‘utjeloviti’. Pure Noir je takav personalizirani miris, misteriozan i opojan, kada ga nosim, osjećam se neovisno, snažno i ženstveno.

Koliko dugo ste radili na Pure Noiru?

– Trebale su mi otprilike dvije godine da kreiram Pure Noir, od početne ideje o mirisu do finalnog proizvoda, jer sam željela biti sigurna da sam inkapsulirala pravu energiju.

Recite nam nešto o mirisnim notama…

– Note sam, klasično, podijelila u kategorije: gornje, srednje te bazne koje pomažu stvoriti ravnotežu između nježnosti i snage Pure Noira. U gornjim notama je mješavina papirusa, šafrana i hrasta koji su poznati po muškim mirisima, a pomiješani s Baccarat ružom čine Pure Noir iznimno ženstvenim. U srednjim notama su crna Baccarat ruža u kontrastu s muškatnim oraščićem i crnim paprom, dok bazu ‘drže’ mahagonij, drvo guaiac i španjolski labdanum.

Kamo će nas miris odvesti?

Pure Noire podsjeća me na putovanja u omiljene gradove širom svijeta, odsjedanje u ugodnim butik hotelima, istraživanje novih četvrti. Utjelovljuje duh Kopenhagena i Pariza, dva grada koji su bogati mogućnostima.

Kako želite da se žene osjećaju kada nose Pure Noir?

Pure Noir je tajanstveni miris. Kad ga nosim, osjećam se neovisno, snažno i ženstveno, što želim i svakoj ženi koja ga nosi. Kao dizajnerica za žene, uvijek razmišljam o tome kako će moje kreacije osnažiti žene, ali važno mi je i da budu nosive u svakodnevnom životu.

Jeste li uzbuđeni što nastavljate svoje mirisno putovanje? 

– Uzbuđena sam zbog sljedećeg koraka na ovom svom mirisnom putovanju, a to je što ću napokon moći podijeliti Pure Noir sa ženama širom svijeta.

Izvor: Vogue

Izvor foto: Instagram

Pročitajte još i ...