PRVI U ZAGREBU – hit tretman koji rješava problem rozaceje, hiperpgmentacije, vena i kapilara!

Poliklinika dr. Jakić poznata je po praćenju najnovijih svjetskih trendova u medicini i estetici, uvijek usmjerena na tehnološki napredak koji pacijentima omogućuje brže i dugotrajnije rezultate. U skladu s tim, poliklinika je predstavila novo pojačanje – Candela Nordlys® laser, prestižan uređaj za neinvazivne tretmane koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu. Ovaj vrhunski sustav za pomlađivanje kože kombinira tri tehnologije kako bi osigurao višestruki pristup obnavljanju kože, čineći ga jedinstvenim u svijetu.

Spektar tretmana koji se mogu raditi s Candela laserom je jako velik – od foto rejuvenacije lica, gdje laser uklanja različite hiperpigmentacije, sitne mrlje na licu te popucale kapilare oko nosa ili usana. Rezultat nakon ovih tretmana je blistav, pomlađen i ljepši ten bez nepoželjnih mrlja i crvenila. Također, važno je naglasiti kako je Nordlys®Candela medicinski uređaj odobren od strane FDA – američke agencije Ministarstva zdravstva.

„Kao dermatologinji, Candela laser predstavlja nešto o čemu sam godinama sanjala te razmišljala kako bi, uz sve naše anti-age metode, bilo sjajno imati uređaj koji bi našim pacijentima pružio dodatne mogućnosti za održavanje zdravlja kože. Ovo je najbolje što sam mogla zamisliti u liječenju i njezi svih kožnih problema. Neki pacijenti su već isprobali blagodati laserskih tretmana, a jedva čekam da to veselje prenesem u konkretne rezultate i na naše ostale pacijente.“, istaknula je dr. med. Jelena Jakić Petrović.

Kako djeluje Nordys Candela laser?

Sustav Nordlys® konfiguriran je s unaprijed postavljenim estetskim i dermatološkim tretmanima koji su razvijani i dizajnirani više od 20 godina kako bi zadovoljili potrebe pacijenata. SoftCool usmjerava fokusiranu struju hladnog zraka za veću udobnost tijekom tretmana, tako da je tretman gotovo bezbolan – moguće je tek kratkotrajno peckanje. Osim toga, sustav Nordlys® omogućuje otvaranje baze podataka za svakog pacijenta zasebno, pa tako svaki pacijent ima svoj profil za individualni tretman.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poliklinika dr. Jelena Jakić (@poliklinikadrjakic)

Uključuje 4 bezvremenske tehnologije – SWT® (Tehnologija selektivnog valnog pojasa) IPL, 1550, 1940 i Nd:YAG 1064 nm – riječ je o estetskim i dermatološkim tretmanima gdje s jednom platformom imamo više aplikacija za tretman kože i uklanjanje dlačica. Nordlys SWT koristi uskopojasnu tehnologiju definiranu patentiranim dvostrukim filtrima i impulsima ispod milisekunde za izvanredne rezultate u fotopomlađivanju, kao i u liječenju vaskularnih lezija i uklanjanju dlačica!

Što se sve može tretirati laserom?

Candela laserom može se tretirati obnavljanje kože i koagulacija mekog tkiva. Također, omogućuje koagulaciju mekog tkiva i tretman benignih pigmentiranih lezija, uključujući, ali ne ograničavajući se na lentigine (staračke pjege), solarne lentigine (sunčeve pjege) i efelide (pjege), kod Fitzpatrick tipova kože I-IV. Candela laser može tretirati benigne vaskularne lezije, poput difuznog crvenila, te vene na nogama promjera 0,1-3 mm.

Nadalje, koristi se za uklanjanje benignih kožnih lezija, poput bradavica, i benignih epidermalnih pigmentiranih lezija, poput solarnih lentigina. Tretira teleangiektazije, rozaceju, poikilodermu Civatte, gljivice na noktima (onychomycosis), upalne akne vulgaris (PR 530), mrlje i staračke pjege, te omogućuje trajnu redukciju dlačica.

Kako izgleda tretman pogledajte OVDJE.

Candela je vodeća američka globalna tvrtka za medicinske estetske uređaje sa sjedištem u Marlboroughu, Massachusetts osnovana 1970. Inovativna tehnologija usmjerena je na medicinske estetske i tretmane ljepote za lice i tijelo, te su vodeći među dermatolozima, bolnicama i medicinskim lječilištima diljem svijeta, a sada je Candela laser dostupan i u Poliklinici dr. Jakić, zato se već danas naručite za konzultacije na broj 091 9117 093 ili mail info@poliklinika-jakic.hr.

Pročitajte još i ...