Upoznajte najdoktore

Portal najdoktor četvrtu je godinu zaredom objavio listu najboljih liječnika u Hrvatskoj na kojoj su se našli i plastični kirurzi, suradnici portala Estetica.hr.

Liječnici su birani prema tri kategorije: ukupnom broju komentara korisnika portala, odnosu broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteti samih komentara. Odabrani su liječnici iz svih polja medicine, a mi vam donosimo neke od najboljih plastičnih kirurga.

Dr. Mladen Duduković

Specijalist opće kirurgije i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Mladen Duduković već je treću godinu zaredom proglašen jednim od najdoktora. Ovaj mladi zagrebački liječnik poseban interes pronalazi u estetskoj kirurgiji i kozmetskoj medicini, područjima u kojima se kontinuirano educira.

Svojim šarmom i profesionalnošću, dr. Duduković stekao je mnogo vjernih pacijenata i pacijentica, koje nijednu odluku o estetskim zahvatima ne donose bez savjetovanja sa svojim omiljenim liječnikom.

dr. Mladen Duduković
dr. Mladen Duduković

„Veoma profesionalan doktor, prije svega čovjek. Pružio mi je priliku riješiti problem koji sam ‘nosio’ veći dio svoga života. Gdje sam kod drugih doktora nailazio na odbijenice, on me je odmah nakon prvog pregleda uzeo za svoga pacijenta. Krajnji rezultat zahvata je izvanredan“, samo je jedan od pozitivnih komentara na portalu najdoktor.

Pacijenti su oni zbog kojih se sve isplati, ističe dr. Duduković i dodaje kako ga njihovo zadovoljstvo motivira, potiče i usrećuje.

Osim što velik dio vremena posvećuje liječenju raka dojke i rekonstrukciji dojke, rado se odaziva i na javnozdravstvene akcije različitih dobrotvornih udruga. Zajedno s kolegama s Rebra sudjelovao je u timu koji je 2012. godine pacijentici iz Čakovca, u dobi od 43 godine, uklonio obje dojke zbog karcinoma, a potom od masnog tkiva i kože s njezina trbuha napravio obostranu primarnu rekonstrukciju dojki kao prvu takvu operaciju u Hrvatskoj.

Dr. Matija Miletić

Dr. Matija Miletić specijalist je opće kirurgije i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Nakon godina iskustva nedavno je otvorio privatnu ordinaciju estetske kirurgije MM Medestetica, a ovo mu je već druga godina zaredom da je proglašen jednim od najdoktora.

„Izuzetno ljubazan, susretljiv, detaljan, pedantan pristup svom poslu, gotovo prijateljski odnos, razumijevanje za probleme pacijenta… Ukratko: gospodin doktor“, jedna je od pohvala s portala najdoktor.

Foto (1)_resized
dr. Matija Miletić

Samouvjeren, ali pristupačan i uvijek na usluzi, dr. Miletić osvaja simpatije svojih pacijenata i pacijentica, a njegov su vrhunski rad prepoznale i brojne poznate dame.

Kako nam je i sam rekao u jednom intervjuu:

„Nastojim biti što dostupniji svojim pacijentima, upotrebljavam termine koji su razumljivi i ne postavljam se superiorno. Svakom pacijentu treba osigurati vrijeme koje mu je potrebno da izloži problem – nikoga ne požurujem već saslušam do kraja, pa makar to značilo i više uloženog vremena nego inače. Na taj vas način pacijenti cijene i drže do vas. Niste uvijek raspoloženi ili dobre volje, ali lijepa gesta i osmijeh često puno znače, a to je ono što moramo pružiti našim pacijentima.“

S obzirom na iznimnu stručnost, pozitivne komentare i visoke ocjene na portalu najdoktor, čini nam se da dr. Matija Miletić ima pristup koji osvaja.

Osim dr. Mladena Dudukovića i dr. Matije Miletića, na listi najboljih plastičnih kirurga našli su se i dr. Rado Žic, dr. Dinko Bagatin i dr. Miroslav Kinčl. U kategoriji najboljih dermatovenerologa proglašeni su dr. Ivana Hlevnjak, dr. Snježana Komadina-Bauer, dr. Ljiljana Škrinjar, dr. Lena Kotrulja, dr. Andrija Stanimirović, dr. Jolanda Kanižaj-Rajković, dr. Maja Ceković, dr. Snježana Kramarić i dr. Dijana Celić.

Čestitamo svim najdoktorima 2017. godine!

Pročitajte još i ...