Održan završni event inicijative #pokazise

Sinoć je u restoranu Barbieri’s u Zagrebu održan završni event inicijative #pokazise čiji je glavni cilj podizanje svijesti  o važnosti tretiranja akni od strane stručnjaka – dermatologa, ali i  destigmatizacija osoba koje boluju od ove kožne bolesti.

Kao što je izjavila pokretačica inicijative i osnivačica portala Estetica.hr, Tea Batinić Janjuš, zahvaljujući ovom projektu, tijekom siječnja i veljače, više od 220 osoba koje se bore s aknama, dobilo je priliku obaviti besplatne dermatološke preglede diljem Hrvatske.

60 vrhunskih dermatologa, u 19 hrvatskih gradova – od Dubrovnika do Čakovca, u okviru ovog projekta otvorilo je vrata svojih klinika i ordinacija. Povratne informacije koje smo dobili od pacijenata su jednoglasno fantastične – naprosto su oduševljeni tretmanom, savjetima i pomoći koju su dobili”, naglasila je Batinić Janjuš te je dodala kako je inicijativa od samoga početka bila sjajno prihvaćena.

“Većina otvorenih termina popunila se u prvih nekoliko dana od početka inicijative, a posebno nas je razveselila i činjenica da su se brojne klinike i njihovi dermatolozi u akciju uključivali i nakon što je ona već bila započela”.

Ispred portala Estetica, okupljene goste – ugledne dermatologe i predstavnike dermokozmetičkih brendova koji su sudjelovali u projektu, pozdravila je i Tamara Šopar Rebić te im je zahvalila na podršci.

“Akcija Pokaži se velik dio svoga uspjeha duguje i našim sjajnim partnerima, vrhunskim svjetskim dermokozmetičkim brendovima: glavnom sponzoru BIODERMI, te brendovima Eau Thermale Avène, BioNike, Dermalogica, Ducray, Kiehl’s, Novexpert, OmniBiotic i Reviderm. Svi su nas oni spremno podržali i tako nam dali snažan vjetar u leđa”.

 

“Sjajni rezultati inicijative #pokazise obvezuju nas da akciju nastavimo i dogodine, a pripreme za njezino iduće izdanje već su u tijeku”, najavile su Tea Batinić Janjuš i Tamara Šopar Rebić.

A tko je sve došao na završni party inicijative #pokazise, pogledajte OVDJE

Pročitajte još i ...