Upoznajte najbolje zagrebačke dermatologinje!

Dermatologija je jedna od onih grana medicine koje djeluju na samopouzdanje jednako kao i na zdravlje, pa i ljepotu kože. Nemali je broj tinejdžera spas našao u rukama dermatologa koji su im uspješno izliječili pubertetske akne, baš kao i velik broj žena koje ponosno koračaju svijetom noseći njegovanu kožu poput komada nakita – ponosno da svi vide. O svima onima koji ne moraju više skrivati lice zbog psorijaznog crvenila ili pak dermatitisa, da i ne govorimo.

Stručnosti im ne nedostaje, najbolje su u svom poslu, a to nije priznanje koje dolazi samo od nas, već i od pacijenata koji su im godinama vjerni. Uvijek njegovane, odmjerene, beskrajno stylish i spremne odgovoriti na svako “kožno” pitanje, one su zaslužile svoje epitete: najbolja, renomirana, vrhunska stručnjakinja…

Dopustite da vam ih predstavimo!

Ivana Nola

Dr. Ivana Nola prije svega je iznimno stručna zagrebačka liječnica koja je zanat brusila u KBC-u Sestara milosrdnica i u Klinici za tumore Zagreb. Stručnjakinja je na području dermatologije, magistrirala je na području ginekološke onkologije, dok je za poslijediplomski studij odabrala dermatološku onkologiju. Dakle, riječ je doista o liječnici kojoj ćete vjerovati “na riječ” jer njezina ekspertiza govori umjesto nje.

PROČITAJTE VIŠE: DR. IVANA NOLA – KAKO ISPEGLATI KOŽU KOJA IZGLEDA “ZGUŽVANO” BEZ DODAVANJA VOLUMENA LICU?

Od 2004. godine zaposlena je u vlastitoj Poliklinici Nola koja je poznata ne samo u Zagrebu, već im pacijentice dolaze iz svih krajeva Hrvatske. Kako bismo vam dočarali koliko dr. Nola ulaže i voli to što radi, reći ćemo vam i da je smislila DR NOLA FOR SKIN Xerosensa liniju od šest bazičnih proizvoda za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela. Specijalnost su joj suptilni i neinvazivni tretmani pomlađivanja, poput mezoterapije, PRP-a i kemijskih pilinga, a posvećena je i problemima ispadanja kose.

Nevia Delalle

O dr. Neviji Delalle najbolje govore njezine diplome. A njih ćete na zidu poliklinike Dermalife naći više od nekoliko. No, ono što će vas iznenaditi pregledavajući sve te diplome jest činjenica što je ta rođena Splićanka, pazite sad, završila poslijediplomski studij iz podvodne medicine i medicine ronjenja. Uz to, kako bi zadovoljila svoju široku lepezu interesa, upisala je i završila poslijediplomski znanstveni studij iz područja Fiziologije i Imunobiologije. Specijalizaciju iz dermatovenerologije je odradila u KBC-u Sestara milosrdnica te je nakon toga pohađala internacionalnu specijalizaciju iz anti-aging medicine u Barceloni, Parizu, Pragu, Briselu i Monte Carlu.

PROČITAJTE VIŠE: DR. NEVIA DELALLE – ŠTO SE DOGAĐA SA ZAČEPLJENIM PORAMA I MITESERIMA U PROLJEĆE I LJETO?

dr. Nevia Delalle

Dr. Delalle jedna je od onih samozatajnih liječnica koja puno ulaže u obrazovanje i kontinuirani napredak svoje Poliklinike Dermalife, tako da ćete se u njenim rukama osjećati opušteno i samouvjereno znajući da ste svoju kožu povjerili jednoj od najboljih.

Jelena Meštrović Štefekov

Ova rođena Zadranka iskusna je specijalistica dermatologije koja je doktorirala dermatologiju, na temu atopijskog dermatitisa, na Stomatološkom fakultetu. Ujedno je završila internacionalno edukaciju u Grazu na području dermatoskopije, odnosno dijagnostike madeža. Iako je karijeru započela u KBC-u Sestara milosrdnica, trenutačno je zaposlena u poliklinici Šlaj-Anić.

PROČITAJTE VIŠE: KOZMETIČKI FAVORITI DR. JELENE MEŠTROVIĆ ŠTEFEKOV

dr. Jelena Meštrović Štefekov

Uz dermatoskopiju i dermatokirurgiju, uže podrucje rada je i estetska dermatologija kojom se bavi 16 godina, tijekom kojih je završila brojne internacionalne edukacije (Monte Carlo, Pariz, Barcelona, Lisabon…), s naglaskom na područje mezoterapije, karboksiterapije, dermalnih filera, PRP i drugih neinvazivnih dermoestetskih metoda. Dugogodišnje iskustvo dr. Meštrović Štefekov prometnulo ju je u jednu od najcjenjenijih liječnica kada je estetska dermatologija u pitanju.

Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić vlasnica je svoje Poliklinike koja se tijekom specijalizacije u zagrebačkoj Klinici za kožne i spolne bolesti posebno bavila dermatokirurgijom, uz koju se, priznaje, rodila i ljubav za estetsku dermatologiju. Završila je specijalizaciju iz dermatovenerologije tijekom koje otkrila strast i prema dermatokirurgiji, pa je “ruku pod ruku” sa svoje dvije strast – estetskom dermatologijom i dermatokirurgijom krenula na dodatne  edukacija iz područja anti-aginga.

PROČITAJTE VIŠE: DR. JELENA JAKIĆ OTKRIVA KOJE TRETMANE I SAMA KORISTI, A KOJE NE PREPORUČUJE

dr. Jelena Jakić

Nezasitna želja za znanjem vodila je dr.Jakić kroz mnoge kongrese i edukacije. Sa sigurnošću možemo reći da ako se s problemom obratite dr. Jakić dobit ćete rješenje s osmijehom i velikom dozom ekspertize.

Marija Buljan

Dr. Marija Buljan specijalistica je dermatologije i venerologije, a svoju karijeru gradi u KBC-u Sestara Milosrdnica. Kada ne radi u bolnici, onda pohađa razne eudukacije iz područja dermatologije, a istinska strast joj dermatoskopija odnosno pregledi madeža. Da je dr. Buljan edukacija vrlo važna pokazuje i činjenica da je i docentica na Katedri za dermatovenerologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

PROČITAJTE VIŠE: DERMATOLOGINJE ZNAJU KOJA JE NAJBOLJA HIDRATACIJA ZA SUHU KOŽU

dr. Marija Buljan

Ova izuzetno srdačna doktorica u svoj životopis još je upisala i da je i certificirana yoga instruktorica i trkačica na polumaratonima.

Željana Bolanča

Još jedna Dalmatinka sa zagrebačkom adresom vrlo brzo se u svom profesionalnom djelovanju istaknula kao jedna od omiljenih zagrebačkih dermatologinja. No, dr. Bolanča ne radi samo svoj posao, i to vrlo uspješno, već se i kontinuirano educira pa je tako i doktorirala na studiju iz Biomedicine i zdravstva. Uz sve to, njenom životopisu dodat ćemo i da je pohađala brojne tečajeve i edukacije iz trihologije, grane medicine koja se bavi bolestima vlasišta, ali i brojne edukacije iz područja estetske medicine.

PROČITAJTE VIŠE: DR. ŽELJANA BOLANČA I ZAŠTO JE KVALITETA KOŽE VAŽNIJA OD VOLUMENA

dr. Željana Bolanča

U svom poslu kao najdraže izdvaja tretmane za poboljšanje kvalitete kože koji kombiniraju neinvazivne zahvate i vrhunske aktivne sastojke.

Saida Rezaković

Dr. Saida Rezaković spojila je najbolje od oba svijeta u svom poslu. Naime, osim što je diplomirala i specijalizirala dermatovenerologiju, ujedno je i završila poslijediplomski studij iz Poslovnog upravljanja – MBA. Educirana je u području suvremenih metoda pomlađivanja kože, dermatoskopije i evaluacije pigmentnih lezija, dermatokirurgije te primjene sklerozacije u terapiji flebektazija (proširenih vena).

PROČITAJTE VIŠE: DR. SAIDA REZAKOVIĆ O SLUČAJU GWYNETH PALTROW

dr. Saida Rezaković

Da se zaista radi o stručnjakinji u području dermatologije govori činjenica da je dr. Rezaković članica Hrvatskog dermatovenerološkog društva, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatske liječničke komore. Trenutačno radi u Specijalnoj bolnici AGRAM kao šefica Odjela ostalih djelatnosti.

Jolanda Kanižaj Rajković

Dr. Kanižaj Rajković jedna je od stručnjakinja okupljenih u vrhunskoj Poliklinici Bagatin. Njena strast je laserska tehnologija, pa se u području laserskih tretmana pomlađivanja istaknula kao vrhunska stručnjakinja.

PROČITAJTE VIŠE: DERMATOLOGINJE SAVJETUJU KAKO SE RIJEŠITI HIPERPIGMENTACIJE

dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Dermatovenerologiju je specijalizirala u Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb, a završila je i stručni poslijediplomski studij. Usavršavanja je dr. Kanižaj Rajković shvatila vrlo ozbiljno pa je tako i postala članicom Hrvatskog dermatološkog društva (HDD), Hrvatskog dermatovenerološkog društva i Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV).

Sanja Poduje

Prim. dr. Sanja Poduje istaknula se u dermatološkim krugovima kao jedna od stručnjakinja u laserskoj terapiji kožnih bolesti i kirurgiji različitih kožnih promjena. Uz sve to, dr. Poduje se možete obratiti ako vas zanimaju suvremene metode pomlađivanja kože poput mezoterapije, pilinga i filera, ali i primjeni fototerapije kod kroničnih oštećenja kože.

PROČITAJTE VIŠE: DR. SANJA PODUJE – KAKO SE OBRAČUNATI S AKNAMA?

dr. Sanja Poduje

Prim. dr. Sanja Poduje je članica Hrvatskog društva za dermatovenerologiju i Hrvatskog društva za onkologiju te se svakodnevno bavi dermatološkom kirurgijom i medicinskom kozmetologijom.

Pročitajte još i ...