Kiehl’sov dućan: 10 najprodavanijih proizvoda

Legendarni njujorški brend Kiehl’s osnovan je u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju.

Kiehl’s prirodna kozmetika obuhvaća proizvode namijenjene njezi kože, kose i tijela. Edukativni i individualni pristup ključ je poslovanja Kiehl’sa. Prije kupovine proizvoda, ljubazni/e djelatnici/e u Kiehl’sovim prodavaonicama napravit će vam, ukoliko to želite, besplatni pregled kože kako bi utvrdili kojem tipu pripadate i koji je proizvod idealan za vas. Osim pregleda kože, ako još niste donijeli odluku o proizvodu, možete dobiti besplatne testere koji će vam svakako olakšati donošenje odluke o kupnji.

Ovih smo dana prošetali Kiehl’sovim dućanom u zagrebačkom Centru Cvjetni i s ljubazim edukatoricama provjerili koje proizvode Zagrepčanke (i Zagrepčani) najviše vole i traže.

Ultra Facial Cream

Ovo je jedan od Kiehl’sovih najprodavanijih proizvoda. Ultra Facial Cream krema namijenjena je normalnoj i suhoj koži, a kožu štiti od svih vremenskih uvjeta. Crpi vlagu iz zraka te na taj način zadržava kožu hidriranom cijeli dan. Kožu ostavlja iznimno glatkom, mekom i zdravog izgleda, što je čini idealnom podlogom za nanošenje tekućeg pudera

Preko ove hidratantne kreme tekući puder i korektor klize, čime se postiže ravnomjerno prekrivanje nepravilnosti, a izvrsno se slaže čak i s matirajućim puderom u kamenu, jer velika količina vlage u kremi sprječava pretjerano suh izgled kože koji se inače javlja kod korištenja pudera u kamenu. Krema je odlična zimi, kada koži pruža dubinsku hidrataciju, ali i za toplijih dana jer je dovoljno lagana i za mješovitu kožu i neće je otežati ni ‘zagušiti’.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Delikatno područje oko očiju među prvima pokazuje znakove starenja, a tanka koža ove regije zahtijeva specijaliziranu njegu koja će osigurati hranjive sastojke i dubinsku hidrataciju. Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado favorit je brojnih naših sugrađanki koje mu se opetovano vraćaju jer je riječ o kremi koja u samo nekoliko trenutaka donosi osjetne promjene. Koža postaje mekša, a sitne bore su ublažene.

Formula izvrsno hidrira područje oko očiju, a sadrži ulje avokada koji je prirodni izvor aminokiselina te vitamina A, D i E, antioksidant beta karoten i karite maslac. Osim ublažavanja borica oko očiju, pruža učinkovitu zaštitu od vremenskih uvjeta.  Vitamin A i dragocjeno avokadovo ulje dubinski hrane isušenu kožu oko očiju te su prava blagodat za to, često zapostavljeno područje našeg lica.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Inspirirana medicinskom znanosti „mikrodoziranja”, odnosno upotrebom snažnih sastojaka u malim i preciznim dozama, Kiehl’sova posljednja inovacija u obliku seruma sadrži pažljivo osmišljenu dozu retinola koja djeluje tako da postojano potiče obnovu površinskih stanica kože.

Ovaj je serum idealan i za početnike u korištenju retinola, jer mikrodoziranjem sprječava iritacije koje se mogu javiti kod početka korištenja ovog moćnog sastojka. Vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Precizno formuliran s čistim retinolom, peptidima i ceramidima potiče površinsku obnovu kože, dok istovremeno jača barijeru i pojačava toleranciju kože na retinol – kako bi se postigli optimalni učinci retinola uz minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suhoće i ljuštenja.

Super Multi-Corrective Cream

Snažna formula s višestrukim djelovanjem na starenje kože poznata je i pod nazivom 7-u-1. Glavne zvijezde ove inovativne kreme su tri snažna sastojka  –  fitomimetički vitamin A, gljiva čaga i ProxylanGX. Nadogradnjom postojeće formule ovom moćnom kombinacijom, postignuta je vrlo luksuzna, bogata i iznimno njegujuća formula s kojom će svaki puder izgledati prekrasno. Nova verzija Super Multi-Corrective Cream sada ciljano djeluje na čak sedam vidljivih znakova starenja: učvršćuje, podiže, zaglađuje, ujednačava ten, poboljšava teksturu, pospješuje sjaj i hidratizira. A svakako možemo dodati i – savršeno priprema kožu za nanošenje pudera.

 

Ova krema ciljano djeluje na čak sedam vidljivih znakova starenja: učvršćuje, podiže, zaglađuje, ujednačava ten, poboljšava teksturu, pospješuje sjaj i hidratizira. Fenomenalna kombinacija inovativnih sastojaka osigurava kremi Kiehl’s Super Multi-Corrective hidratantni učinak i luksuznu teksturu svilenkastu na dodir, a rezultati na temelju 12-tjednog ispitivanja zadovoljstva potrošača na uzorku od 53 sudionika u SAD-u su pokazali: 94 % korisnika osjetilo je da im je koža čvršća, 94 % korisnika osjetilo je da im je koža elastičnija, 96 % korisnika osjetilo je da im je tekstura kože bolja, dok je 90 % korisnika primijetilo da im koža izgleda zategnutije.

 

Calendula Herbal-Extract Toner

Voljen od strane kupaca diljem svijeta još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, ovaj tonik prepoznale su i brojne Zagrepčanke. Obogaćen je nevenom, alantoinom i korijenom čička, a njegova nježna, umirujuća formula osmišljena je za normalnu i masnu kožu, uključujući i onu najosjetljiviju.Nježno umiruje i osvježava kožu, čisti je bez grubih ili sintetičkih sastojaka koji isušuju. Ekstrakt i latice nevena poznati su po svojim umirujućim svojstvima i često se koriste u proizvodima za njegu masnih tipova kože. Mnogo stoljeća neven je bio cijenjen kao ljekovita biljka i u indijskoj i u tradicionalnoj kineskoj medicini. Alantoin je spoj koji se nalazi u korijenu biljke gavez, dlakave višegodišnje euroazijske biljke koja se dugo koristi u biljnoj medicini. U Kiehl’sovim formulama Alantoin umiruje i njeguje kožu. Tu je i korijen čička koji se stoljećima koristi za hidratiziranje suhe kože. Poznat je po svojim umirujućim svojstvima, a također pomaže smanjiti količinu sebuma.

Midnight Recovery Concentrate

Jedan od omiljenih i najtraženijih proizvoda u Kiehl’sovom dućanu u središtu Zagreba svakako je i ovo čarobno ulje koje regenerira kožu tijekom noći. Sastoji se od najfinijih baznih i eteričnih ulja za učinkovitu noćnu njegu i odmoran izgled lica nakon buđenja. Ovaj proizvod posebno je osmišljen kako bi ojačao kožu u optimalnom vremenu oporavka, a najučinkovitiji je između ponoći i 4 sata ujutro.

Kompleksan spoj sadrži prirodna biljna ulja, poznata po svojim terapeutskim, balansirajućim i antioksidativnim učincima te hidratantni skvalen i ulje noćurka. Formula bogata omega-3 masnim kiselinama trenutno prodire duboko u kožu i drastično je obnavlja tijekom noći, a bočica od 30 ml dovoljna je za 90 primjena, odnosno tri mjeseca.

Hydro-Plumping Serum Concentrate

Riječ je o serumu koji zaglađuje kožu i prodire kroz čak 10 površinskih slojeva kože da bi vidljivo smanjio bore. Obogaćena s epidermalnim hidratacijskim fillerom i 15 % glicerina, ova hidratantna formula, koja zaglađuje kožu s patentiranom tehnologijom Serum-to-LiquidTM, pomaže vidljivo zagladiti kožu da bi poboljšala njezin glatki izgled i osjećaj elastičnosti.

Pomaže vidljivo zagladiti bore i neravnomjernu teksturu kože te vidljivo poboljšava izgled dehidrirane kože, koji uzrokuje smanjenje razina prirodne hijaluronske kiseline u koži te istovremeno poboljšava njezinu elastičnos. Oftalmološki je i dermatološki testiran i odgovara svim tipovima kože.

 

Powerful-Strength Line-Reducing and Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Napredni serum za područje oko očiju s vitaminom C snažno je formuliran s 10% čistog vitamina C, tri-peptidima i hijaluronskom kiselinom. Jedinstveno formuliran za nježno područje oko očiju, ovaj snažni serum za podočnjake pomaže u vidljivom ispravljanju linija i podočnjaka za svježije, svjetlije područje oko očiju.

Klinički dokazano smanjuje vidljivost finija linija, natečenosti i tamnih kolutova te vidljivo umanjuje izgled plavih i smeđih podočnjaka. Trenutno zaglađuje i hidratizira područje ispod očiju kako bi osvježio izgled umornih očiju. Njegova lagana formula nježno se zagrijava nakon nanošenja kako bi se poboljšala apsorpcija. Testiran je od strane dermatologa i oftalmologa te je pogodan i za vrijeme nošenja kontaktnih leća.

 

Calendula Serum-Infused Water Cream

Inspirirana voljenim tonikom Calendula Herbal-Extract Toner, ova učinkovita, lagana vodena krema formulirana je s koncentriranim serumom nevena, obogaćena ekstraktom cvjetova nevena i stotinama sitnih čestica latica nevena. Nakon primjene, ova jedinstvena, lagana hidratantna krema pruža eksploziju umirujuće hidratacije, za svježu, blistavu kožu.

Vidljivo ujednačava ten kože i pojačava njezinu blistavost nakon samo jednog tjedna korištenja. Pomaže vidljivo smanjiti crvenilo kontinuiranom upotrebom te pomaže popraviti neujednačenu teksturu, kožu bez sjaja i suhe bore. Omekšava kožu dugotrajnom 24-satnom hidratacijom. Odgovara svim tipovima kože.

 

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Serum s vitaminom C koji pojačava blistavost, pomaže učvrstiti kožu te vidljivo smanjuje sitne linije, bore i pore, za glađi izgled kože. Formuliran s 10,5 % askorbinske kiseline i 2 % askorbil glukozida te hijaluronske kiseline. Ovaj patentirani koncentrat omiljeni je proizvod Kiehl’sovih kupaca.

Pomaže vidljivo smanjiti linije i bore, a s vremenom i učvršćuje kožu. Zaglađuje teksturu kože i vidljivo smanjuje pore. Vitamin C s antioksidativnim djelovanjem prodire kroz dublje površinske slojeve kože i učinkovito djeluje do čak šest dana. Pruža vidljive rezultate nakon samo dva tjedna upotrebe. Njegova je sigurnost dermatološki testirana, a namijenjen za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

Pročitajte još i ...