Ova splitska estetska liječnica ima listu čekanja! Provjerili smo zašto

Profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućava najbolji uvid u njegove želje i očekivanja, najsuvremenija tehnologija i uređaji, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika te izuzetno profesionalno i stručno osoblje ključna su obilježja splitske poliklinike Dermamed – najvećeg anti-age centra za oblikovanje tijela u regiji.

Stoga i ne čudi da su njegova vlasnica, dr. med. Anđela Prolić i njezin tim morali formirati listu čekanja! Među najpopularnijim tretmanima su botox, fileri, tretmani osvježavanja kože i oblikovanja tijela kojima se postižu odlični i trajni rezultati.

Zatezanje kapaka bez operacije

Ova poliklinika jedina u Hrvatskoj nudi tretman zatezanja kapaka bez oštećenja kože uređajem Thermi.

“Naime, često dobivamo upite pacijenata za učinkovitim i dugotrajnim načinom borbe sa znakovima starenja koji ne uključuju operativne zahvate. Stoga smo sretni da im možemo ponuditi ovaj tretman u kojemu se koristi radiofrekvencijska energija te se koža zagrijava kako bi se prirodnim putem potaknuo i obnovio kolagen. Zahvaljujući obnovi kolagena, bore se smanjuju iznutra“, rekla nam je dr. Prolić.

Foto: Poliklinika Dermamed – Rezultat kombinacije tretmana uređajima Thermi i Cryo Lift.

Posebni dodatak ovom uređaju je elektroda čija je funkcija predviđena za smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje vrećica ispod očiju te za zatezanje manjih regija na lica ili podbratku. Njime se, kaže dr. Prolić, uspješno tretira i regija čela, obrazi, vrat, dekolte te područje oko usana.

“Izuzetna snaga kojom ovaj uređaj obnavlja kolagen, uz našu kombinaciju aktivnih sastojaka daje odmah vidljiv vrhunski rezultat. Koža je nahranjena, a njezin tonus podignut. Krajnji rezultat je mladolik i osvježen izgled koji kao da listove kalendara vraća nekoliko godina unatrag”.
U poliklinici Dermamed, uređaj Thermi kombiniraju s Cryo Liftingom i laserom za pomlađivanje lica i postižu sjajne rezultate.
Foto: Poliklinika Dermamed – rezultat kombinacije tretmana uređajima Thermi i Cryo Lift.

Kombiniranjem tretmana do najboljih rezultata

“CRYO Lifting  je posebna inovacija koja kombinira tri tehnologije u jednom tretmanu. Posebno je prilagođen osjetljivoj koži jer hladi površinu te omogućava duboko prodiranje energije u potkožje. Prilagođeni nastavci vraćaju elastičnost i zategnuti izgled lica, vrata i dekoltea te uklanjaju opuštenu tanku kožu ispod očiju. Koristi se i za zatezanje kože tijela uz istovremenu eliminaciju celuliita”, pojasnila nam je dr. Polić način djelovanja ovog uređaja.
Za borbu protiv masnih naslaga, opuštene kože i celulita, u Poliklinici Dermamed bore se uređajem Onda. Preporučuju ga osobama koje, unatoč zdravoj prehrani i fizičkoj aktivnosti, ne mogu postići željene rezultate, a kombiniraju ga s cryolipolizom.
Foto: Poliklinika Dermamed – rezultati kombiniranih tretmana uređajem Onda i cryolipolize

Onda  u samo jednom tretmanu, dakle za desetak minuta, rješava tri najčešća problema kad je oblikovanje tijela u pitanju: zateže kožu, uklanja celulit te topi masne naslage. Neinvazivan je i pritom iznimno djelotvoran, bezbolan, jamči brz oporavak te savršene rezultate u minimalnom broju ponavljanja”, otkrila nam je dr. Anđela Prolić. Dodala je kako Ondu koriste i za tretiranje problematičnih situacija na licu, poput podbratka.

Foto: Poliklinika Dermamed – rezultati kombiniranih tretmana uređajem Onda i cryolipolize

Pročitajte još i ...