Hrvatska ima svoju kliniku Schwarzwald

Centar za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju i medicinu Specijalne bolnice Arithera vodi stručnjak s respektabilnom europskom reputacijom prof. dr. sc. Rado Žic, dr. med., koji sa svojim stručnim timom uspješno izvodi sve kirurške i nekirurške tretmane lica i tijela, čineći tako Specijalnu bolnicu Arithera vrhunskim izborom za tretmane estetske kirurgije u Hrvatskoj.

Specijalna bolnica Arithera već 20 godina svojim korisnicima nudi široki spektar medicinskih specijalizacija kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Između petnaestak specijalizacija, svojom ekskluzivnošću i širinom ponude ističe se i specijalizacija plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Aritherini specijalisti opće i plastične kirurgije, prof. dr. sc. Rado Žic, dr. med. i dr. sc. Krešimir Martić, dr. med.

Od pomlađivanja kože do zahtjevnih operacija

Od estetskih i rekonstrukcijskih operacija u SB Arithera izvode se operacije lica, uključujući lifting lica, mentoplastiku (korekcija brade implantatom), blefaroplastiku (korekcija očnih kapaka) i otoplastiku; kirurški zahvati na dojkama – povećanje, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastija (benigno povećanje muških grudi nastalo zbog hipertrofije (povećanja) tkiva dojke) ali i onkološka i rekonstrukcijska kirurgija dojki; abdominoplastika (zahvat je kojim se tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu, i to uglavnom poslije velikog povećanja tjelesne težine), liposukcija, povećanje stražnjice s vlastitim masnoćama i estetika intime.

Osim pomlađivanja kože lica i tijela botoxom i fillerima, u Aritheri preferiraju boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode  korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože.

prof. dr. sc. Rado Žic, dr. med. s pacijenticom

Bilo da se primjenjuje  PRP metoda (matične stanice),  lipofiling (masno tkivo) ili kombinacija ovih dviju metoda, rezultati su prirodno obnavljanje kolagena, cijeljenje i zaglađivanje kože lica, vrata, dekoltea, šaka te senzacionalno pomlađen i prirodan izgled.

Opremljenost i za najteže operacije

Posebnost Aritherine pozicije na tržištu je posjedovanje modernih operacijskih sala u kojima je moguće raditi i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Anesteziološki te cjeloviti stručni operacijski tim dodatno pružaju sigurnost u finalni uspjeh plastičnih operacija.

Arithera posjeduje moderne operacijske sale u kojima je moguće raditi i najteže operacije

Uz ordinacije, dvorane za fizioterapiju i rehabilitaciju i bazen s protustrujnim plivanjem, na preko 2000 mvrhunski opremljenog prostora nalazi se i bolnički odjel s intenzivnom njegom i komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Pacijenti nakon učinjenih operacija ostaju na bolničkoj njezi do konačnog oporavka.

bolnički odjel s komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama

Visoka razina privatnosti i stručno vodstvo

Osim najnovijih tehnologija i tehnika, pacijenti će se u SB Arithera susresti s izuzetnom razinom medicinske usluge i njege. Od trenutka prvog susreta prijateljski i iskusni tim nastojat će posjet pacijenta učiniti ugodnim iskustvom, osiguravajući potpunu diskreciju i postizanje željenih rezultata.

Na prvim konzultacijama s iskusnim liječnicima, razmotrit će se i razumjeti potrebe pacijenta te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke. Stručno vodstvo i podrška kroz sve faze liječenja, od početnog posjeta do operacije i njege, osigurat će osjećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Njega prije i nakon estetskih operacija

U cilju pripreme pacijenta za estetsku operaciju kao i održavanja dobivenih rezultata nakon estetskih zahvata, uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove estetskih zahvata i čine kožu lijepom i njegovanom.

Estetsko-dermatološkim dr. Zein Obagi tretmanima te mezoterapijom i kemijskim pilinzima postižu se sjajni rezultati u izglađivanju bora, podizanju tonusa lica, smanjenju crvenila i izbjeljivanju pigmentacijskih mrlja.

dermatolog dr. Jane Basarovski dio je Aritherinog stručnog tima

Korisnik na taj način dobiva potpunu uslugu od detektiranja problematike koja se treba tretirati, preko provođenja tretmana i liječenja do posttretmanske njege. Sve je to razlog zašto ove usluge u Aritheri koristi sve veći broj pacijenata iz zemlje i inozemstva.

profesionalnom kozmetskom uslugom brzo se uklanjaju vidljivi tragovi estetskih zahvata

Da zaključimo:

√ svoj izgled povjerite multidisciplinarnom timu iskusnih stručnjaka,

√ birajte provjerene klinike opremljene za najsloženije operacijske zahvate

√ nakon operacije, bitan je postoperativni oporavak pod nadzorom specijalista i brzo uklanjanje vidljivih tragova estetskih zahvata

Pročitajte još i ...