Zvijezde koje su priznale estetske korekcije

13-5-2011
Jennifer Aniston in new advert for Smartwater
Pictured: Jennifer Aniston, Image: 94009447, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

Plastične operacije su najbolje što sam u životu učinila, kazala je za Women’s Health zvijezda Teorije velikog praska Kaley Cuoco.

Kaley je priznala da je operirala nos, a potom i grudi, ističući da treba voljeti svoju unutrašnjost, ali i biti zadovoljan svojim izgledom.

Iako zvijezde uglavnom ne priznaju javno kojim su se estetskim korekcijama podvrgnule, uz Kaley Cuoco, operaciju grudi priznala je i Kelly Rowland koja je obznanila kako je na dugo željenu operaciju povećanja grudi čekala čak deset godina. Kelly je za časopis Shape otkrila da se operaciji grudi htjela podvrgnuti s 18 godina, ali su joj njezina mama i Beyoncéina mama savjetovale da razmisli i pričeka još neko vrijeme.

Iggy Azalea još je jedna od zvijezda koja ne skriva kojim se načinima uljepšala. Iggy je u intervjuu za Vogue priznala je da je povećala grudi što joj je dugo bila želja. Iggy je kasnije priznala da grudi nisu jedina stvar koju je „popravila“. Posljednji put kada je posjetila estetskog kirurga otišla je korigirati nos jer nije bila zadovoljna njegovim izgledom. Kazala je kako ne želi ništa demantirati i kako je samo promijenila ono što joj se nije sviđalo.

Kelly Rowland, Iggy Azalea, Kaley Cuoco

Američka starleta Heidi Montag podvrgnula se čak 10 estetskih korekcija – napravila je podizanje obrva, tretman botoxom, operirala nos, napunila obraze, smanjila bradu, učinila liposukciju vrata, zategnula uši prema natrag, povećala grudi, učinila liposukciju struka, bokova, unutrašnjeg i vanjskog dijela bedara te povećala stražnjicu.

Ariel Winter

Ariel Winter, poznata glumica serije Moderna obitelj, jedna je od rijetkih glumica koje su smanjile svoje grudi. Ariel se požalila da su njezine grudi narasle preko noći. „Zaista se tako dogodilo! Bila sam na vjenčanju rođakinje i mislila kako sam ravna, a onda sam pomislila kako bi bilo lijepo imati velike grudi! I tako je bilo! No onda su bile sve veće i veće… Imala sam 15 godina i već sam nosila košaricu F“, kazala je za Glamour. Na operaciju se odlučila iz zdravstvenih razloga zbog bolova u leđima, a okidač je bila kupnja kupaćeg kostima kada nije mogla naći svoju veličinu.

I Jennifer Aniston priznala je operaciju nosa, ali je i izjavila da je opsjednuta laser terapijom jer joj je tijelo puno crvenih mrlja od kalifornijskog sunca.

Ovo su neke od poznatih dama koje su priznale svoje estetske korekcije, ali puno je duži popis onih koje o tome ipak javno nisu progovorile.

Pročitajte još i ...