Kako usavršiti liniju “istesanu” u teretani

Uravnotežena prehrana i tjelesna aktivnost svakako su neki od glavnih preduvjeta za zdravlje i dobar izgled. Iako se u teretani učvršćuju mišići i donekle zateže koža, postoje neke stvari koje se vježbanjem jednostavno ne mogu postići.

Zatezanje značajnog viška kože

Ako ste naglo smršavjeli ili nedavno rodili, višak kože koji ostaje ne može se ukloniti vježbanjem. Iako vježbanje utječe na zategnutost kože, kod značajnog viška ipak je potrebna dodatna pomoć. Bilo da se radi o strijama i koži na trbuhu, zbog čega je potreban zahvat abdominoplastike, ili o rukama koje se korigiraju brahioplastikom, radi se o postupcima s kojima se vježbanje jednostavno ne može mjeriti. To ne znači da biste trebali odustati od odlaska u teretanu. Naprotiv, korekcije u kombinaciji s vježbanjem daju najbolje rezultate.

Brazilian butt lift

Popularnost društvenih mreža i belfija (fotografija stražnjice) ponovno su doveli trend oblina. Dovoljno je da prelistate fotografije po Instagramu i vidjet ćete koliko je fotografiranje stražnjice danas postalo uobičajeno i svakodnevno. Ako prirodno imate plosnatiju stražnjicu i rezultati koje postižete čučnjevima nisu ni približno onome što biste htjeli, brazilsko podizanje stražnjice rješenje je za vaš problem. Radi se o naglašavanju stražnjice vlastitim masnim tkivom.
NOT FOR COVER USAGE. Karlie Kloss collaboration with Adidas and Stella McCartney for the Spring/Summer 2017 campaign. Campaign imagery inspires women to seek new challenges and strive for more in every workout., Image: 311757714, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY. NO COVER USAGE. Camera Press provides this publicly distributed image for editorial purposes., Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress
Masno tkivo prikuplja se s područja na kojima ga ima više i aplicira u stražnjicu kako bi se postigao zaobljeniji oblik i veća stražnjica. Tako se može ukloniti masno tkivo s područja trbuha i transferirati u stražnjicu, čime se utječe na cjelovitu figuru. Ipak, treba naglasiti da ova metoda nije idealna za svakoga jer je za povećanje stražnjice potrebno skupiti dovoljno kvalitetnog masnog tkiva kojeg mršavije osobe nemaju.

Oblikovanje tijela u vrlo kratkom roku

Za uočljivije rezultate, većina osoba treba se dobro oznojiti u “gymu”. Rijetki su oni sretnici kojima se rezultati vide „odmah“. Ako postoji dio tijela koji vam predstavlja problem iako vježbate i zdravo se hranite, liposukcija je metoda kojom se oblikuju problematični dijelovi tijela. Liposukcijom se uklanja suvišno masno tkivo, a tretirano područje u vrlo brzom roku dobiva novi izgled.

Swedish fashion model Elsa Hosk poses for Victoria's Secret February 2017 catalogues., Image: 319322693, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

O vrstama liposukcije saznajte OVDJE.

Povećanje grudi

Vježbanje svakako ima pozitivan učinak na čvrstoću grudi. Ipak, ako želite grudi značajnije povećati, jedino je rješenje zahvat povećanja grudi. Grudi se mogu povećati implantatima ili masnim tkivom. Ako se radi o masnom tkivu, osoba mora imati dovoljno masnog tkiva koje bi se moglo iskoristiti u postupku povećanja grudi.

Svi ovi postupci daju najbolje rezultate uz vježbanje, a estetska kirurgija tu je kao pomoć u postizanju teže ostvarivih želja.

Pogledajte tko su najbolji doktori koji operiraju grudi.

Pročitajte još i ...